Fodbold nyheder

Barcelona har Marcus Rashford øverst på ønskelisten

Af Christian Kern Hansen

Det spanske medie Mundo Deportivo mener, at FC Barcelona prioriterer et køb af Rashford frem for et køb af Roberto Firmino. Begge spillere har været rygtet til den catalanske mastodont.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona har måske allerede lagt planer for hvem deres nye skarpretter skal være efter målræven fra Uruguay, Luis Suarez. Uruguayaneren har haft problemer med den kontinuerlige spillemæssige gode forfatning, men har dog i starten af denne sæson fundet målformen. Det ændrer dog ikke på, at FC Barcelona-angriberen er 32 år gammel, og formentlig ikke forbedrer sig mærkbart henover de næste par sæsoner. Det er nok nærmere i en negativ udvikling tingene kommer til at forløbe.

FC Barcelona har derfor allerede lagt planer for hvem der skal overtage uruguayanerens plads, og her har Manchester United-angriberen Marcus Rashford været nævnt som en potentiel afløser. Det samme har den brasilianske Liverpool-profil, Roberto Firmino, men det spanske medie Mundo Deportivo beretter om en udvikling i disse rygter.

FC Barcelona skulle angiveligt have valgt at fokusere på den talentfulde United-angriber, men helt billig bliver den engelske angrebs-komet formentlig ikke, da englænderen lige har underskrevet en ny kontrakt med Manchester-klubben. Marcus Rashford underskrev i sommers en ny kontrakt med "de røde djævle". En kontrakt der holder ham i Manchester United frem til sommeren 2023.

Det forventes, at FC Barcelona kommer til at betale omkring 100 millioner Euro, hvis håbet om Marcus Rashford på Camp Nou skal realiseres, og prisen er i hvert fald ikke faldet, efter at den engelske landsholdsspiller underskrev en ny fireårig-kontrakt med Manchester United.
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik