Fodbold nyheder

Chelsea favoritter i Chilwell-kapløb

Af Christian Kern Hansen

Leicesters venstreback, Ben Chilwell, har i gennem længere tid været rygtet videre til en større adresse. Et kapløb Chelsea synes at være forrest i.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den engelske venstreback har i de sidste sæsoner udemærket sig vældig postivt i Leicester, og englænderen står da også noteret for hele 122 kampe for Premier-League-klubben. Igennem en længere periode har venstrebacken været rygtet til den ene og den anden store engelske fodboldadresse, men nu mener Daily Mail at kunne berette, at Chelsea er forrest i kapløbet om den talentfulde 22-årige venstreback.

- Stamford Bridge-klubben er klar til at øge interessen efter, at de har identificeret spilleren som et prioriteret mål, skriver Daily Mail.

Chelsea er i øjeblikket ramt af en "transferban", der betyder, at de ikke kunne købe spillere i det netop overstået transfervindue, samt, at de ikke kan købe spillere i det kommende januar-vindue. Chelsea håber dog at kunne få Fifas tilladelse til at købe spillere i det forestående januar-vindue. Bliver dette ikke tilfældet må Chelsea vente med at afgive deres bud til næste sommer, hvor karantænen den ophører, men dette kan muligvis være for sent.

Klubber som Manchester United og Manchester City skulle begge være interesserede i den lovende Leicester-back, og det er derfor ikke usandsynligt, at bud fra de to Manchester-klubber kan forekomme i januar-vinduet.

Ben Chilwell har allerede fået otte optrædener for det engelske landshold.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik