Fodbold nyheder

Piolis første ord som Milan-træner

Af Stefan Lindahl

Denne eftermiddag er Stefano Pioli blevet præsenteret som ny træner i AC Milan på et pressemøde.

Article image

Som Indkast tidligere på dagen skrev er Stefano Pioli officielt ny træner hos AC Milan. På pressemødet, hvor træneren blev præsenteret, sagde han følgende:

- Jeg gør klar til dette eventyr med stor entusiasme. Jeg er blevet kontaktet af en de største klubber i verden. Jeg er sikker på, at jeg nok skal gøre det godt her med holdet. Der er dygtige spillere.

Pioli blev spurgt ind til Inter, som han aldrig har lagt skjult på, at han holder med. Samtidig blev der også spurgt ind til de mange fans, som har udtrykt sine følelser og tanker omkring ansættelsen af Pioli med hashtagget #PioliOut og #PioliNO:

- Jeg har ikke sociale medier, og alle har selvfølgelig ret til at udtrykke deres holdninger, også selvom jeg foretrækker, at folk kigger en i øjnene.

- Det er som at snakke om ingenting, fortid er fortid. Det er ligesom at sammenligne en dreng med en skaldet mand, der gerne vil gøre det godt. Bedømmelserne må være på, hvad jeg udretter med holdet og ikke, hvad jeg gjorde, da jeg var barn, og ikke vidste, hvad jeg ville.

Piolis første kamp som Milan-træner bliver mod Lecce i Serie A den 20. oktober på hjemmebanen San Siro. Derefter venter et hårdt kampprogram for Serie A’s nummer 13, der på under en måned møder både Roma, Lazio, Napoli og Juventus.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik