Fodbold nyheder

- Sundt nok for truppen, at Würtz og Risgård trak sig

Af Torsten Brix

Lucas Andersen kigger på AaB’s nye midtbane – med to nye ansigter efter to klublegender er stoppet!

Article image

- Jeg synes, at det har været nogle gode transfers, og de har ramt ret godt i forhold til AaB’s filosofi og måde at spille på…

Sådan siger Lucas Andersen til Tipsbladet efter klublegenderne Rasmus Würtz og Kasper Risgård har forladt klubben, og ind er blandt andet kommet Patrick Olsen og Iver Fossum. Ikke et bytte som Lucas Andersen kan se de store problemer med:

- Jeg tror, at det på en eller anden måde var sundt nok for truppen, at Würtz og Risgård trak sig tilbage på samme tidspunkt, for det gav ligesom et nyt pust. Så var der spillere, der skulle se sig selv i øjnene, og spillere, der skulle gøre op med sig selv, at nu skulle man lige pludselig til at tage ansvar. Man fik ikke noget foræret. Man skulle være med til at sætte dagsordenen i forhold til træningskultur, forventninger til hinanden og i billedet ud af til. Så jeg tror faktisk, at det har vaeret sundt nok i forhold til den forholdsvist unge trup, som vi har, siger Lucas Andersen og fortsætter om vennen Patrick Olsen:

- Ja, Patrick og jeg er jo også sindssygt gode venner privat, og jeg kender ham. Vi var sammen et halvt år i Grasshopper, og vi har spillet sammen på alle U-landshold. Jeg kender hans kvaliteter, og vi har altid haft en god forbindelse på U-landsholdene, hvad angår den røde tråd og alle de her ting. Vi er blevet opdraget på samme måde, og så har vi bare fundet et godt sammenspil, efter han er kommet herop. Og det er jo fedt, når man begynder at få en holdsammensætning, der pludselig begynder at spille lidt. Så kan man også bedre selv få sine kvaliteter ud.

Lucas Andersen er blevet AaB-anfører efter Rasmus Würtz stoppede…

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik