Fodbold nyheder

Gratis entre til Bendtner-kamp

Af Torsten Brix

Hobro glæder sig og smider en bombe…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Vores hovedsponsor DS Stål har 50-årsjubilaeum og har netop fejret det i sidste weekend. De har købt kampen og givet gratis entre til alle hjemmeholdets tilskuere på søndag, så det fylder faktisk ikke det helt store. Jeg er blevet citeret mange gange for, at jeg er kæmpe fan af, at Bendtner er kommet hjem til dansk fodbold, for jo flere profiler a la Lucas Andersen og Emiliano Marcondes, desto bedre bliver produktet. Og jo bedre produktet er, desto større er hypen og chancen for, at vi kan få folk ud på DS Arena. Det er vi meget glade for. Vi tror også på, at selvom der er gratis er entre, trækker navnet Nicklas Bendtner endnu flere tilskuere, end der var kommet i forvejen.

Sådan siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen til Tipsbladet inden søndagens møde med FCK, der måske har Nicklas Bendtner på banen. Der venter en storkamp i Hobro, og den lille fodboldklub er klar.

- Siden den første afviklede Superliga-kamp mod Brøndby har vi fået et stadion selv, hvor der er plads til 10.000 mennesker. Det tror vi dog ikke, at der kommer på søndag. Vi er i en by med 11.500 indbyggere, og vi har et stadion, der kan runde 10.000. Det er vildt i sig selv. Vi tror, at der kommer rigtig mange mennesker, og vi håber, at der kommer mellem 4.000 og 5.000 mennesker. Vi er meget stolte over, at vi er i gang med vores femte sæson i Superligaen på syv år, men vi har også været med så længe, at det også er blevet hverdag for folk i Hobro. Når FCK og Brøndby kommer til stadion, er det bare et event i Hobro. Det er nogen klubber, der trækker folk på stadion, og vi er stolte over at kunne vise de danske mestre, slutter Jens Hammer Sørensen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik