Fodbold nyheder

Dani Alves:
Det er en fornøjelse at have Neymar

Af Daniel Fisker

Den brasilianske landsholdsanfører Dani Alves er glad for at have Neymar på holdet, når han vel at mærke gør sit bedste, som han gjorde natten til lørdag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Neymar havde tilsyneladende glemt alt om transferspekulationer, da han natten til lørdag vendte tilbage til grønsværen efter en skadespause på tre måneder. I hvert fald spillede den brasilianske superstjerne en god kamp, da Brasilien tørnede sammen med Colombia i en venskabskamp.

Brasilien formåede ikke at leve op til favoritværdigheden, men til gengæld leverede Neymar en assist til det første mål, som Casemiro scorede, inden Neymar selv kom på måltavlen, da han udlignede til 2-2. Neymars indsats glædede især den brasilianske landsholdsanfører Dani Alves.

- Det er altid en fornøjelse at have Neymar, når han gør, hvad han gør bedst: Trives på banen og gør sit bedste for landsholdet, udtaler Dani Alves ifølge Goal.com

- Vi føler en kærlighed for ham. Hans niveau er meget højt, når han er fokuseret.

- Lad os lade ham gøre, hvad han er bedst til, hvilket er at spille fodbold. Vi er her for at hjælpe ham.

Neymar fik en varm velkomst, da han vendte tilbage fra sin skade, men gensynsglæden var ikke stor hos det colombianske landshold. I hvert fald blev der begået fire frispark mod Neymar, som blev skubbet ud i reklamebannerne af Davinson Sanchez, da det gik vildest for sig.

Mere om Dani Alves

Mere om São Paulo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik