Fodbold nyheder

Bayern napper endnu én spiller fra rivaler

Af Mikkel Overgaard

Bayern Munchen har bekræftet, at man har sikret sig Mickael Cuisance fra Borrussia Mönchengladbach.

Article image

Bayern Munchen har bekræftet på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig Mickael Cuisance hos Bundesliga-holdet Mönchengladbach. Den blot 20-årige midtbanespiller skulle være et stort talent, som skulle være en fremtidens mand for de forsvarende mestre.

Cuisance var blot 17 år, da han først flyttede til Tyskland fra den franske klub Nancys U19-hold. Derefter gik han direkte ind og spillede 24 gange i sæsonen 2017/18 i Bundesligaen, hvoraf ni kampe var fra start. Han startede sin karriere i Tyskland med to mål og to assists i første sæson og var Borrussia Mönchengladbachs yngste spiller nogensinde til at starte i en Bundesliga-kamp. I en alder af blot 18 år og 45 dage fik den unge franskmand debut for det tyske storhold og var i samme sæson også valgt som sæsonens spiller af fansene.

Mickael Cuisance har også været sammenlignet med bl.a. Mesut Ôzil, hvor han også opererer på den dybe centrale midtbane. Med hans skarpe venstreben og hav af finter var han i den forgange sæson en fast mand til at føre bolden op for Mönchengladbach.

En yderst interessant spiller som Bayern München dermed har fået tilknyttet blot dagen efter, at man også offentliggjorde, at man lejer Philippe Coutinho i Barcelona og en uge efter man har fået fingeren i Ivan Perisic fra Inter Milan.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik