Fodbold nyheder

AGF måtte nøjes med et point i Hobro

Af Bertram Christensen

AGF var bedst, og burde have scoret mere end en gang, da Hobro kæmpede sig til uafgjort.

Article image

Sidste kamp i første runde af årets Superligasæson blev mandag aften spillet i Hobro, hvor AGF var en tur på besøg.

I protest over klubbens mange mandagskampe valgte gæsternes tilskuere ikke at lave en lyd i første halvleg, og der var da heller ikke meget andet end ærgrelse at give udtryk for. Gæsterne var nemlig bedst og havde et hav af chancer, men det lykkedes ikke at få passeret Jesper Rask i Hobro-målet.

Efterhånden som halvlegen skred frem, og AGF ikke fik scoret på de store chancer, kom hjemmeholdet bedre med og blev mere farlige.

De to hold gik dog til pause med 0-0, hvor især AGF må føle sig skuffede over ikke at have lavet et mål eller to.

Ligeså god som gæsterne startede første halvleg, ligeså godt kom Hobro ud til anden halvleg. Hjemmeholdet blev flere gange farlige på omstillinger, og det kunne sagtens have været blevet til en føring.

Der var spillet lidt mere end et kvarter af halvlegen, da hjemmeholdet så fik noget ud af de mange farlige omstillinger. Edgar Babayan modtog bolden helt ude ved venstre sidelinje, og fandt med en flot ydersideaflevering Emmanuel Sabbi inde foran mål, som gjorde det til 1-0.

AGF´erne fortsatte dog med at presse, og ni minutter senere blev der udlignet. Et hjørnespark fra Casper Højer ramte Jesper Juelsgaard, som pandede bolde ind til 1-1.

Efter scoringen stod der AGF på det hele, og hjemmeholdet kæmpede for at holde resultatet og få det ene point med fra kampen.

Det ene point var netop hvad Hobro fik med sig fra kampen, hvor AGF må gå fra kampen som det mest skuffede hold, da gæsterne havde rigeligt med chancer for at vinde.

Hobro – AGF 1-1 (0-0)
1-0: Emmanuel Sabbi (62 min.)
1-1: Jesper Juelsgaard (71 min.)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik