Fodbold nyheder

Avis:
PSG har sænket prisen på Neymar

Af Daniel Fisker

Neymar har bragt sig på kollisionskurs med Paris Saint-Germain.

Article image
Ritzau-Scanpix

Neymar rygtes denne sommer tilbage til Barcelona efter to sæsoner i Paris Saint-Germain. Verdens dyreste fodboldspiller har ganske vist imponeret på fodboldbanen, men en række skader har begrænset, hvor meget den brasilianske superstjerne har været på banen.

På det seneste er Neymar dog kommet på kollisionskurs med Paris Saint-Germain udenfor banen, mens han også skal afsone to karantænedage i den kommende sæson – en karantænedag for at fornærme en dommer i Champions League og en karantænedag for at konfrontere en tilskuer.

Paris Saint-Germain har ifølge franske El Pais hidtil fastholdt, at de denne sommer er villige til at sælge Neymar for det samme, som den franske hovedstadsklub betalte i 2017 – nærmere bestemt 1,65 milliard kroner. Noget kunne tyde på, at kollisionskursen har fået PSG til at sænke priskravet.

El Pais løfter således sløret for, at Paris Saint-Germain nu er villige til at sælge Neymar for 1,12 milliard kroner. Det er godt og vel en halv milliard kroner mindre end den rekordsum, som PSG købte Neymar for i 2017.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik