Fodbold nyheder

Officielt:
Stor personlighed stopper i Barcelona

Af Mikkel Overgaard

I går aftes kom en kæmpe nyhed frem i den spanske storklub, hvor vicepræsident Jordi Mestre har besluttet at stoppe med øjeblikkelig virkning.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelonas vicepræsident Jordi Mestre stopper med øjeblikkelig virkning i klubben på grund af interne uenigheder med resten af ledelsen.

Vicepræsident Jordi Mestre har været ansvarlig for det sportslige område og har dermed har den største ansvarlighed for Barcelonas førstehold. Der florerer mange forskellige rygter om begrundelsen til, at han stopper. Det meste tyder dog på, at der er for store uenigheder mellem ham og resten af den sportslig ledelse, som består af Romas Planer, Pep Segura og Eric Abidal. Hvorvidt vicepræsidenten har været i unåde hos Bartomeu, klubbens præsident, vides ikke.

Vicepræsidentet skulle være repræsenteret imorgen når de spanske mestre præsenterer Frenkie De Jong, samt planlægger resten af den kommende sæson. Dette bliver dog ikke tilfældet og derfor kan der være overraskende udviklinger på vej i forhold til de mange transfers, som rygtes med Barcelona. Dette er bl.a. Neymar, Griezmann, Coutinho og Dembele.

De fleste spanske medier melder, at transferen med Neymar kan være en af de vigtigste årsager. Jordi Mestre og Neymar har nemlig tidligere i 2017 været i unåde hos hinanden, hvor flere uheldige udtalelser fra Jordi Mestre er blevet nævnt.

Et øjeblikkelig stop fra vicepræsidenten kan dermed betyde, at Neymar kan være et skridt nærmere et skifte til de spanske mestre fra Barcelona.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid