Mikkel Overgaard

Officielt: Lampard på plads i Chelsea

Efter de mange rygter er det endelig blevet officielt at Frank Lampard bliver ny manager i storklubben Chelsea efter sommer.
Som det har været kendt i et stykke tid forlod Maurizio Sarri Chelsea til fordel for Juventus, hvilket har gjort Chelsea skulle på jagt efter en ny træner. Her er valget faldet på den store klublegende Frank Lampard, som længe har været rygtet som favorit til klubben.

Som indkast.dk skrev tidligere så skulle det hele være gået igennem onsdag aften, men på grund af problemer med video- og billedemateriale måtte processen vente til torsdag morgen.

Chelsea har længe jagtet Frank Lampard, der har haft en forrygende sæson som manager i Derby, hvilket også gør at direktøren i Chelsea Marina Granovskaia er yderst tilfreds med, at det hele endelig er faldet på plads.

- Efter 13 år med os som spiller, hvor han blev en klublegende og rekordmålscorer, mener vi, at det er det perfekte tidspunkt for ham at vende tilbage. Vi er begejstrede for, at det er sket. Vi vil gøre alt vi kan, for at sikre, at han har den fulde opbakning til at blive en stor succes.

Efter transferen er blevet officiel er der også ufattelig stor positivitet blandt klubbens fans, der på diverse fansider udtrykker stor begejstring for valget af Frank Lampard.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER