Fodbold nyheder

Johnny Mølby er et varmt emne i Vendsyssel

Af Ryan Svale

Ifølge Nordjyske er Johnny Mølby et varmt emne som ny cheftræner i Vendsyssel FF.

Article image
Ritzau-Scanpix

Vendsyssel FF fyrede inden de afgørende playoff-kampe mod Lyngby Jens Bertel Askou. Sinden overtog Peter Enevoldsen som midlertidlig cheftræner, men han kunne ikke redde holdet fra nedrykning, da det blev til et samlet nederlag til Lyngby, der dermed tager den nordjyske klubs plads i Superligaen i næste sæson.

Peter Enevoldsen ser ikke ud til at fortsætte som cheftræner i klubben. I stedet er den tidligere Horsens og Viborg-træner, Johnny Mølby et særdeles varmt emne i Vendsyssel. Det skriver avisen Nordjyske.

Til avisen har sportsdirektøren Ole Nielsen udtalt sig om rygtet:

- Vi er i gang med processen, men jeg kan ikke sige så meget mere. Når vi valgte at ansætte Henrik allerede nu, så skyldes det også, at vi gerne ville have en rutineret nordjyde på plads, som eventuelt også kan starte træningen op 20. juni. Cheftrænerposten er så væsentlig en rolle, at det er vigtigt, vi tager os god tid og finder den helt rette, siger Ole Nielsen til Nordjyske.

Johnny Mølby har senest været assistent for Jess Thorup i Gent, men stoppede for to uger siden i klubben for at vende hjem til Danmark.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik