Fodbold nyheder

Effektive Brøndby sænkede FC Midtjyllands reserver

Af Tobias Tange

Gæsterne fra FC Midtjylland sparede en del folk mod Brøndby, og de kunne da heller ikke klare sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var lagt op til pokal-rematch, da FC Midtjylland mandag aften tog til Brøndby. Ligesom i pokalfinalen var det også midtjyderne der kom bedst fra start.

På trods af mange reserver var der blevet en start til Evander, som scorede efter en noget alternativ 1-2. Det var nemlig ikke med en medspiller, men derimod med stolpen. Den ramte han med en afslutning lidt uden for feltet hvorefter han selv kunne sparke returen ind i en tom kasse.

Men Brøndby ville også være med. De fik endda udlignet på et af de våben, som gæsterne typisk er kendt for. En dødbold. Eller mere konkret et hjørnespark, der blev servet til det bagerste område. Her kom den indskiftede Paulus Aarajuuri kom øverst på den og headede på tværs til Kamil Wilczek.

Og Martin Retovs tropper var ikke færdige der. Simon Hedlund tog fat i bolden ude i venstre side og trak ind på midten. Lige uden for feltet valgte han at trykke af. Det var en god ide. For bolden strøg op i målhjørnet uden chance for Mikkel Andersen i gæsternes bur.

Derfor kunne værterne gå til pause med en 2-1 føring.

Efter pausen var kampen jævnbyrdig, men så slog Brøndby til igen. Ligesom pokalfinalen var det Marwin Schwäbe, der med et langt udspark skabte en chance. Her fandt han Ante Erceg bag Midtjylland-forsvaret, så han var alene med Mikkel Andersen. Den chance kunne angriberen dog ikke score på. Heldigvis for ham kom Simon Tibbling til og gjorde arbejdet færdigt.

I takt med at kampen blev ældre, blev der mere plads til Brøndby-spillerne hvilket også førte til en flot 4-1 scoring. Efter flot kombinationsspil op ad banen, endte bolden lidt tilfældigt hos Wilczek, der kunne glide bolden ind bag en chanceløs Mikkel Andersen.

Det blev dog også den sidste scoring i kampen, som altså endte med en 4-1 sejr til værterne fra Brøndby.

Brøndby IF - FC Midtjylland: 4-1 (2-1)
0-1: Evander (14')
1-1: Kamil Wilczek (38')
2-1: Simon Hedlund (45')
3-1: Simon Tibbling (64')
4-1: Kamil Wilczek (79')

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik