Fodbold nyheder

Wijnaldum:
Vi fortjener et trofæ

Af Obaida El-Itr

Liverpool har haft en fremragende sæson, og de fortjener at gå på ferie med et trofæ, siger Georginio Wijnaldum.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool-mandskabet formåede ikke at løfte Premier League-trofæet på trods af en fremragende pointhøst på 97 point – kun et point færre end Manchester City. Det højeste antal point for en Premier League-sølvvinder nogensinde.

Selvom skuffelsen er til at føle på, kan Liverpool stadig nå at få medaljer om halsen, inden spillerne skal på ferie. Champions League-finalen mod Tottenham bliver spillet i Madrid den. 1 juni, og her kan ’The reds’ sikrer sig pokalen med de store ører. Kigger man på Liverpools sæson, og det spil de har leveret, ville alt andet end et trofæ være ufortjent, mener Wijnaldum.

- 97 point ville normalt gøre en klub til mestre, men ikke denne sæson. Overordnet synes jeg, vi har haft en rigtig god sæson, og nu er det tid til at kæmpe for at slutte sæsonen godt af. Jeg bliver rigtig ked af det, hvis vi slutter sæsonen uden et eneste trofæ, fordi vi har gjort det rigtig godt, siger den hollandske midtbanespiller ifølge Goal.com.

- Vi fortjener det. Vi har lagt alt i det her. Alt, hvad vi har.

Sidst Liverpool vandt Champions League var I 2005, hvor holdet, med Gerrard i spidsen, leverede et historisk comeback for derefter at vinde i straffesparskonkurrence.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik