Fodbold nyheder

Loftus-Cheek godkender sin sæson

Af Bertram Christensen

Chelsea-spilleren har været glad for sin præstationer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 23-årige midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek kom til at spille en større og større rolle for Chelsea efterhånden som sæsonen skred frem.

I starten var han meget henvist til bænken af lejesvenden Mateo Kovacic, men med flere fine præstationer tilkæmpede han sig 24 Premier League-kampe med seks mål og to oplæg til følge.

Ser man på tværs af alle turneringer er englænderen kommet op på 38 kampe, 10 mål og to oplæg, mens han fortsat har mulighed for at udbygge det, da Chelsea fortsat mangler en Europa League-finale mod Arsenal.

Loftus-Cheek er også selv ganske tilfreds med sin sæson, hvilket han fortæller til klubbens egen hjemmeside.

- Det er mit højeste antal optrædener i en sæson, og samtidig også mit højeste antal mål og oplæg, så personligt har det ikke været nogen dårlig sæson, og et skridt fremad, siger han og fortæller lidt om hvorfor han har haft så fin succes:

- Jeg tror, at meget af det handler om fitness og det at spille kampe. Hvis man er fit, kan man komme til de chancer, som der skal til, og jo mere man spillere, jo klogere bliver man.

Chelsea er netop nu i USA, hvor der venter en kamp mod New England Revolution, før turen går til Aserbajdsjan, hvor årets Europa League-finale spilles.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik