Fodbold nyheder

Pogba bombarderet med tilråb

Af Silas Stage

Paul Pogba fik Manchester United-tilhængernes kærlighed at føle efter nederlaget til Cardiff.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var utvivlsomt meget få Manchester United-spillere, der nød sæsonens sidste kamp mod nyligt nedrykkede Cardiff. Trods stor dominans på det grønne græstæppe kunne Cardiff tage turen ned i Championship med en chokerende 2-0-sejr på Old Trafford. Men det blev næppe sjovere at være United-spiller efter kampen. Især hvis man bærer nummer 6 på ryggen. Da Paul Pogba gik mod omklædningsrummet, fik han en skovlfuld hilsner med fra nogle United-fans.

Angiveligt råbte fansene, at Pogba var ”fucking lort”, og at han ”skulle vise noget respekt”. Tilråbene tog den franske midtbanespiller roligt og svarede igen med at trække på skulderen og give en ”thumbs up”. Paul Pogba er dog ikke fremmed for den kritik, der har haglet ned over United i den seneste tid. Pogba var også selv kritisk efter 0-4-nederlaget til Everton den 21. april.

- Vi respekterede ikke os selv, klubben eller fansene, sagde franskmanden til Sky Sports.

Det har længe været diskuteret hvorvidt den franske midtbanekatalysator kunne bringe United tilbage i den absolutte top, men med blot to top-fire placeringer i de seneste seks år ser det ikke ud til at blive en realitet. United-ikonet Roy Keane, der er ekspert på Sky Sports, mener at der mangler noget specifikt hos Pogba for at blive en leder.

- Han er en moden spiller, han har spillet i store turneringer, han har vundet store trofæer, men jeg synes ikke, at han er en leder, som jeg ser det.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik