Fodbold nyheder

Southampton lejer og køber Danny Ings

Af Daniel Fisker

Danny Ings lignede en færdig mand i Liverpool, da Deadline Day tog sin begyndelse. Nu er den engelske angriber havnet i Southampton – i første omgang som lejesvend.

Article image

Rygterne om, at Danny Ings ville forlade Liverpool for 165 millioner kroner, inden det engelske transfervindue lukkede, svirrede allerede et døgn før det famøse vindue smækkede i. Rygterne viste sig at holde stik – i hvert fald delvist.

Transferen var ikke en realitet, før transfervinduet lukkede, hvilket førte Liverpool og Southampton ud i yderligere forhandlinger om betalingen for den engelske angriber. Den endegyldige transferaftale lyder på, at Southampton i den kommende sæson lejer Ings, hvorefter de køber ham for 150 millioner kroner. De sidste 15 millioner kroner kan Anfield-klubben tjene på klausuler og bonusser.

Begge klubber insisterer på, at Danny Ings er lejesvend i hans første sæson i klubben. Den 26-årige englænder har dog på forhånd underskrevet en i alt fireårig kontrakt med ”The Saints”, som dermed gælder indtil 2022. Derudover kan Liverpool se frem til 20 % af en fremtidig transfersum.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik