Kasper Duelund Jensen

De bedste Champions League-comebacks

Indkast.dk har taget et kig tilbage i historiebøgerne for at finde de bedste Champions League-comebacks.
AS Monaco - Real Madrid (2004):
Real Madrid havde vundet første opgør på Santiago Bernabéu med 4-2. Franskmændende endte dog med at gå videre til semifinalerne efter en 3-1 sejr hjemme i fyrstedømmet.

Deportivo La Coruña - AC Milan (2004):
En Champions League-klassiker! Milan vandt 4-1 i Milano. På Riazor fik italienerene dog selv bøllebank, da Deportivo løb med en utrolig 4-0 sejr.

Manchester United - Bayern München (1999):
Tyskerne var på vej til at løfte Champions League-trofæet, indtil at Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær besluttede sig for at skrive historie dybt inde i overtiden.

Liverpool - AC Milan (2005):
3-0 førte Milan med i finalen i Istanbul. Resten er historie. Liverpool scorede tre gange i anden halvleg, tvang kampen ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence for til sidst at stå som sejrherre.

Barcelona - Paris Saint-Germain (2017):
En 6-1 sejr i returopgøret og tre mål på de sidste syv minutter. Selvfølgelig vægter kampen på Camp Nou højt nok til at have en plads blandt de bedste Champions League-comebacks nogensinde.