Torsten Brix

Vidste du om… Aaron Ramsey

Pudsigheder om den walisiske midtbanespiller...
- at der gik hele 275 dage fra, at Ryan Shawcross lavede den hårde tackling i februar 2010 til, at Ramsey var tilbage i kamp.

- at i 2006 blev han kåret til den fjerdebedste brite til at fægte.

- at midtbanespilleren kun har fået ét rødt kort i karrieren.

- at i en alder af 16 år og 124 dage blev han den yngste Cardiff-spiller nogensinde.

- at han elsker dyr. Han har tidligere rejst på Safari-ture, men er også ivrig forkæmper for dyrevelfærd. Han har blandt andet to hunde, der hedder Halo og Romie.

- at den anerkendte fodboldspiller kom til Arsenal og London som 17-årig, og at han tidligere har sagt, at han kom til London som en baby, der sidenhen har udviklet sig til en mand.

- at waliseren er gift med barndomskæresten Colleen.

- at Arsenal-legenden Thierry Henry har sagt, at han er fan af Ramsey.

- at da han kom til Glasgow mente fansene, at det var den største tilgang til klubben siden Poul Gascoigne kom i 1995.

- at han blev den helt store syndebuk for Glasgow Rangers, da han som den eneste brændte i straffesparkskonkurrencen, da de tabte i Europa League-finalen til Frankfurt. Den skotske klub havde ikke vundet en europæisk pokal i over 50 år.

- at efter tre år i Juventus forlod han i 2022 klubben for at tage til Nice. I Juventus fortsatte de mange skader og han spillede i alt kun 70 kampe for "Den Gamle Dame".

- at i sommeren 2023 vendte waliseren "hjem" til Cardiff, hvor han (som tidligere nævnt )16 år før var blevet deres yngste spiller - nogensinde, som 16-årige.