Niels Sønderby

AC Milan vil hente Manchester United forsvarsspiller

Der er en nu en ny forsvarsspiller rygtet til AC Milan

Den italienske Serie A klub AC Milan har for et par måneder siden gjort det klart, at man ikke kommer til at forlænge kontrakten med danske Simon Kjær, når den udløber til sommer. Der har derfor været mange rygter om adskillige spillere, som skal tage over for den rutinerede danske stopper. 

Nu er der et nyt navn tilføjet til listen over mulige køb i sommerens transfervindue ifølge mediet ‘Team Talk’. Det er Manchester Uniteds svenske midterforsvar Victor Lindelöf, som er rygtet til Milano-klubben. 

Lindelöf ville være en fornuftig erstatning af Simon Kjær med sine mange års erfaring fra Premier League og landsholdsfodbold for det svenske landshold. Victor Lindelöf ankom til Manchester United i 2017 fra portugisiske Benfica og har siden spillet 278 kampe for klubben. 

Det tidligere Benfica talents kontrakt udløber i sommeren 2025 og han fungerer lige nu mest som en rotations spiller på Erik Ten Hags United-mandskab. Han har optrådt i 22 kampe denne sæson i alle turneringer for de røde djævle.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER