Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Engelsk storklub kan satse på ung dansker i næste sæson

Arsenal skal på angrebsjagt i transfervinduet, men en ung dansker kan få en større rolle i næste sæson.

Arsenal havde en flot sæson i Premier League, men endnu en gang måtte de tage til takke med at blive nummer to i tabellen efter Manchester City.

I det kommende transfervindue vil Arsenal helt sikkert gå på jagt efter en topscorertype, der kan hjælpe dem i den kommende sæson, men de har også brug for en backup.

Eddie Nketiah ligner nemlig en mand, der er på vej væk fra klubben, og så skal der findes en erstatning for ham. Det er dog ikke sikkert, de skal ud og købe en.

Arsenal har nemlig den danske angriber Mika Biereth på kontrakt, og han har personligt haft en rigtig god sæson. I efteråret var han lejet ud til Motherwell i Skotland, hvor han scorede seks mål, og lavede fire assists i 15 kampe.

Her i efteråret har han været lejet ud til Sturm Graz i Østrig, og her var han medvirkende til, at de vandt det østrigske mesterskab, da han tegnede sig for ni scoringer og fire assists i 22 kampe.

Det er footballfancast.com, der skriver, at den 21-årige dansker meget vel kan få en rolle som backup i Arsenal i den kommende sæson, hvor der ser ud til at komme en ny angriber ind.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER