Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Tirsdagens engelske rygter

Vi kigger nærmere på de seneste transfermeldinger fra engelsk fodbold.

Aston Villa er tæt på at hente Luton Towns midtbanespiller Ross Barkley på en permanent aftale, fire år efter den 30-årige tidligere landsholdsspiller kom til på lån fra Chelsea. (Guardian)

Arsenal ønsker at hente en angriber inden deres pre-season turné. Newcastle Uniteds svenske Alexander Isak og Ajax’ 22-årige hollandske angriber Brian Brobbey står øverst på listen. (Independent)

Chelsea og Manchester United har begge taget kontakt til Ipswich Town-træner Kieran McKenna, med nordireren som en mulig erstatning for Mauricio Pochettino eller Erik ten Hag. (Manchester Evening News)

Wolves vil kræve en klubrekord på 600 millioner kroner for den 24-årige portugisiske kantspiller Pedro Neto, som er et sommermål for Manchester City og Newcastle. (Telegraph)

Aston Villa er villige til at lytte til tilbud for den brasilianske forsvarsspiller Diego Carlos, 31, for at overholde reglerne for profit og bæredygtighed i ligaen. (Telegraph)

Villa-chef Unai Emery ønsker den anden vej at hente Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo, 25. (Sport)

Stoke har udtrykt interesse for at hente den engelske forsvarsspiller Conor Coady, 31, fra Leicester. (Teamtalk)

Leicester er klar til at konkurrere med de franske klubber Lyon og Brest om Burkinas angrebsspiller Mohamed Konate, 26, der står uden kontrakt med den russiske klub Akhmat Grozny denne sommer. (Football Insider)

Tottenham-manager Ange Postecoglou har bedt klubben om mindst tre nye spillere denne sommer. (ESPN)

Liam Rosenior, 39, der blev fyret af Hull ved slutningen af Championship-sæsonen 2023-24, er en kandidat til at efterfølge Roberto de Zerbi i Brighton. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER