Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Skuffende! Ingen titler til Messi og Ronaldo i denne sæson

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været vant til at vinde mange titler, men det sker ikke i denne sæson.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været kongerne af Champions League i nyere tid, hvor Messi har vundet turneringen fire gange med Barcelona, mens Ronaldo har vundet turneringen fire gange med Real Madrid og en enkelt gang med Manchester United.

De to stjerner har også imponeret stort ved at være de eneste spillere, der har scoret mere end 100 mål i Champions League, hvor Ronaldo har scoret 141 mål i turneringen, mens Messi har lavet 129 mål.

Ingen af dem spiller i Europa Længere, da Ronaldo er rykket til Saudi Arabien, hvor han spiller for Al Nassr, mens Messi spiller for Inter Miami i den amerikanske MLS.

Inter Miami har været med i Concacaf Champions League, hvor de blev slået ud af Monterrey fra Mexico onsdag aften, mens Ronaldo og Al Nassr blev slået ud af AFC Champions League af Al Ain i sidste måned.

Derfor er der altså ingen af de to stjerner, der kommer til at vinde deres respektive Champions League i denne sæson, ligesom der heller ikke er udsigt til, at nogen af dem vindet det nationale mesterskab, så det er en meget skuffende sæson for dem begge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER