Niklas Gerster

Skadesopdatering i Liverpool: Både gode og dårlige nyheder

Liverpool har været hårdt ramte på skadesfronten i den seneste periode, men nu er der således en opdatering på situationen hos flere af holdets nøglespillere.

Liverpool er sammen med Arsenal og Manchester City en af bejlerne til at spille med om det engelske mesterskab, og efterhånden bevæger vi os ind i den afgørende sæsonfase.

En række skader har dog givet anledning til bekymring for Liverpools titelchancer, og nu er der således en ny opdatering omkring situationen på skadesfronten hos ”The Reds.”

Og ifølge det britiske medie The Independent kan Liverpool-tilhængere potentielt håbe på, at tre af holdets bærende kræfter er klar til morgendagens Carabao Cup-finale. 

Der er tale om Mohammed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai, som formentlig vil være klar til at få minutter på Wembley i finalen imod Chelsea.

Det er i morgen klokken 16.00, at opgøret sparkes i gang, og her får manager Jürgen Klopp altså mulighed for at føre sit mandskab til sæsonens første trofæ i sin sidste sæson i spidsen for klubben.

Men den tyske manager får dog testet bredden af sin trup, da både førstekeeperen Alisson samt Curtis Jones og Trent Alexander-Arnold ventes ude længe.

Det er bekræftet, at de tre vil være ude i minimum en måned, hvilket således betyder, at de vil komme til at misse det, som potentielt kan blive en mesterskabsdefinerende kamp imod Manchester City den 10. marts.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER