Danmark: DBU Pokalen
FT
1 - 2
(0 - 2)
Silkeborg
FC København
R. Østrøm (36), A. Klynge (69)
C. Sørensen (45)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: FC København - Silkeborg

Hvem kunne have forudset det? I hvert fald ikke FCK-fansene. Vi har samlet nogle af deres stærke reaktioner fra klubbens sociale medier.FC København fan-reaktioner

“Krise…. Stort set ingen forsøg på mål, men masser af spil foran målet indtil bolden mistes! Så dyre spillere og så lavt niveau! Der skal seriøst strammes op eller købes stort ind…. For sådan her smider vi alt”

 

“Hvor var de bare ringe. Total fantasiløst. Ingen gejst. Ingen fight. Ligner et hold, som kun gider spille europæisk - men med den indsats, så kommer vi ikke til det næste år"

 

“Hvorfor skal Jelert spille venstre back - det er jo vanvittigt. I dag fungerede ingen af backerne rimeligt. Og hvad med at prøve Emil Højlund - både Oscarsson og Cornelius er jo totalt uden krudt og fysik. Og så har jeg altså mere end svært ved at se det vidunderlige ved Bardghij”

 

“Det hænger slet, slet ikke sammen. Og det er ikke bare fordi vi mangler en ægte 6'er med højt niveau, men også fordi vi fuldstændig mangler struktur, så snart vi kommer frem på banen”

 

“Sindsygt lavt bundniveau - ingen vilje eller glæde, FCK batterierne er desværre helt flade. Vi har ellers en meget dyr og bred trup. Det er skuffende at de bliver spillet ud af banen og så på hjemmebane”
 

Live - Sportsnyheder