Michael Ehrhorn

Super godt nyt til AC i Barcelona

Andreas Christensen kunne spille meget mere andre steder, men han vil blive og kæmpe i FC Barcelona.

Andreas Christensen står overfor flere attraktive tilbud i øjeblikket, men for nuværende forlader han ikke Barcelona. Det skriver mediet AS.

Den seneste uges møde mellem AC's agent, Ilhan Gundogan, og klubben skulle afklare, hvorvidt der var tillid mellem parterne, og hvorvidt man skulle fortsætte samarbejdet. Det var der stemning for fra begge sider af bordet, men situationen skal vurderes igen til sommer.

Andreas Christensen har mistet sin ubestridte startplads i denne sæson på grund af stærk konkurrence på midterforsvarspositionen. Koundés ønske om ikke at spille som back og opblomstringen af Íñigo Martínez har ført til, at den danske forsvarsspiller har været bænket i nøglekampe, hvilket har ærgret ham.

Mødet med hans agent og klubben skulle dog være ren procedure. Klubbens nye sportsdirektør, Deco ønskede en tættere relation, da agenternes kontakt med klubben tidligere gik gennem Mateu Alemany, og samtalen forløb helt normalt.

Barcelona forstår, at Christensen, ligesom alle spillere, gerne vil have mere spilletid, men det afhænger af trænerens taktiske beslutninger. Uanset hvad er klubben meget tilfreds med forsvarsspillerens præstationer, og ideen er, at han fortsætter i klubben i mange år. Sæsonen er lang, og Christensen vil helt sikkert få spilletid, lyder det. 

Det udelukkes ikke, at han endda kan være startende mod Atlético, ligesom han var det i El Clásico.

Live - Sportsnyheder