Michael Ehrhorn

Vild melding fra Messi: Tager han virkelig en mere!

Lionel Messi flirter med tanken om at snuppe et VM mere med, når vi rammer 2026.

Når man som fodboldspiller runder de 39 år, er man som regel enten i karrierens absolutte efterår på en lavere hylde, og ellers er man stoppet helt. Ellers er man målmand, for de kan også spille på topplan længe.

Det er dog ikke mange angribere, der spiller eksempelvis VM, når de er 39, men måske kan de ske, når VM venter i 2026 i USA, Canada og Mexico.

Argentineren Lionel Messi leger nemlig med tanken om at tage en tur mere i slutrunde-manegen:

“Jeg var ret sikker på, at jeg ville trække mig tilbage efter det sidste verdensmesterskab, men det stik modsatte skete. Nu vil jeg være her mere end nogensinde. Efter at have lidt så mange år, nyder vi i dag et øjeblik, jeg aldrig havde levet før, og jeg vil gerne leve det fuldt ud. Jeg har det fantastisk med denne gruppe, og jeg vil gerne nyde det uden at tænke to eller tre år frem. Jeg vil ikke tænke på verdensmesterskabet, men jeg kan heller ikke sige 100%, at jeg ikke vil være der, fordi alt kan ske. På grund af min alder er det normale, at jeg ikke når det. Men vi vil se, hvor langt jeg kan komme. Hvis vi klarer os godt i Copa America, og jeg kan fortsætte med at spille, sker det måske. Men jeg må være realistisk, det bliver svært,” siger Lionel Messi til ESPN Argentina.

Live - Sportsnyheder