Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Ikke kun Xabi Alonso: Real Madrid har også Premier League-toptræner på ønskelisten

Brighton-træner, Roberto De Zerbi, er angiveligt også en mulig kandidat til at overtage cheftrænerjobbet i Real Madrid efter Carlo Ancelotti.
Real Madrids nuværende cheftræner, Carlo Ancelotti, har kontraktudløb med den spanske hovedstadsklub efter denne sæson, og der har i længere tid været rygter om, at han efter denne sæson forlader Real Madrid, og fortsætter karrieren som brasiliansk landstræner.

Derfor skulle den spanske storklub allerede nu være i gang med at udpege erstatningen for Ancelotti, og i den forbindelse har meldingerne lydt på, at den tidligere Real Madrid-spiller og nuværende Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, skulle være favorit til at blive den næste cheftræner for Real Madrid.

Nu ser det tilsyneladende også ud til, at Real Madrid har en Premier League-træner på listen over mulige emner til cheftrænerposten.

Ifølge det spanske medie, Cadena SER, skulle Real Madrid angiveligt have Brighton-træner, Roberto De Zerbi, på ønskelisten efter italienerens imponerende arbejde i Brighton det seneste år.

De Zerbi blev i september måned sidste år cheftræner for Brighton, efter klubbens daværende cheftræner, Graham Potter, forlod klubben til fordel for Chelsea. Den italienske træner formåede at føre Brighton til en flot 6. plads i Premier League, hvilket betød, at klubben kvalificerede sig til europæisk fodbold for første gang i klubbens historie.

Brighton har indtil videre ført de flotte præstationer fra sidste sæson med ind til denne Premier League-sæson, da klubben aktuelt befinder sig på en 3. plads, og har vundet fem ud af de første seks kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER