Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Brentford-bomber vil blive i London: Chelsea, Spurs eller Arsenal ligner kommende klub

Ben Jacobs skriver, at Brentford-angriber Ivan Toney foretrækker at blive i London frem for at tage ud af byen eller landet. Derfor ligner Chelsea, Tottenham eller Arsenal angriberens kommende klub.
Ivan Toney er sikker på, at han forlader Brentford i 2024, og et januarskifte er sandsynligt. Det skriver transferjournalisten Ben Jacobs på The Daily Briefing.

Brentford-angriberen er på udkig efter sit næste skridt i karrieren. Toney kommer ikke til at mangle bejlere, og Brentford får mulighed for at modtage et stort beløb for angriberen.

Toneys kontrakt med Brentford udløber i 2025, og hvis han skifter næste sommer, skal London-klubben have omkring 60 millioner pund, der svarer til 515 millioner kroner. En januartransfer kan gøre tallet endnu højere.

Januarvinduet er i høj grad sælgerens marked, og Brentford ved, at alle bejlere, der forsøger at få fingrene i Toney midt i sæsonen, har travlt med at købe. Det kan de bruge til at hæve prisen.

Chelsea er stadig en klub, man skal holde øje med i kampen om Toney.

Chelsea har ikke scoret i deres sidste tre kampe i streg og har ikke lavet mål i 13 Premier League-kampe i 2023.

Hvis den manglende målscoring fortsætter, kan Chelsea byde tidligt på Toney i håbet om at komme andre bejlere i forkøbet.

Toney er åben over for et skifte til Chelsea, og Ben Jacobs skriver, at han har fået at vide, at angriberen helst vil blive i London.

Det er også godt nyt for Arsenal og Spurs. Rygterne om et skifte til Arsenal er sandfærdige.

Toney er præcis den type profil, Arsenal-manager Arteta ønsker. Selv som 27-årig, 28 til marts næste år, føler Arsenal-chefen, at angriberen ville passe godt ind i klubben.

Tottenham er også på udkig efter en erstatning for Harry Kane. Der er dog endnu ikke truffet nogen beslutning om, hvorvidt de vil deltage i kapløbet om Toney.

Toney har hidtil foretrukket Arsenal frem for Spurs, men med et hul på størrelse med Kane, som Brentford-angriberen potentielt skal udfylde, kan Spurs-manager Ange Postecoglou stadig få angriberen til at skifte mening.

Det er endnu for tidligt at sige, hvem der vil gøre interessen til et konkret bud, men hvis Brentford står over for en budkrig, vil de kunne få en god pris, især fordi der er tale om en angriber, der har ry for at være i stand til at score 20+ Premier League-mål.

Toney lavede i sidste sæson 20 mål og 4 oplæg i 33 Premier League-kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER