Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Rygte: Kane holder øje med Spurs og vil tilbage

Tottenham-manager Ange Postecoglou blev i sommer en topangriber fattigere, da Kane tog til Bayern, men ifølge transferekspert Ben Jacobs holder den engelske landsholdsangriber øje med London-klubbens resultater og overvejer at vende hjem på et tidspunkt.
Harry Kane tog i sommer til Bayern på en fireårig aftale.

Tidligere på ugen har der været forlydender om, at der er en tilbagekøbsklausul i Kanes kontrakt med Bayern, mens andre mener, at der er tale om en gentlemanaftale mellem Spurs og den sydtyske klub.

Transfereksperten Ben Jacobs skriver på The Daily Briefing, at Harry Kane stadig er fristet af at tage tilbage til Tottenham, hvis klubben beviser, at man resultatmæssigt er til at stole på og ender i top fire.

Hvis ikke Tottenham udvikler sig i den rigtige retning især i denne sæson, men også i de næste sæsoner, overvejer han i stedet at tage til Manchester United. Også dét afhænger af, hvordan "The Red Devils" klarer sig i PL og CL.

Harry Kane har fået en flyvende start på tilværelsen i Bayern, hvor han står noteret for 8 mål og 4 oplæg i 7 kampe for de tyske mestre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER