Daniel Zass

Klopp både tilfreds og utilfreds: Vi var ikke i kontrol nok

Jügen Klopp udtaler, at han ikke mener, at Liverpool var i kontrol nok, efter "The Reds" søndag eftermiddag besejrede West Ham på Anfield. Overordnet set var han imidlertid tilfreds.
Liverpool fik i dag tre point mod West Ham, som blev besejret med 3-1 på Anfield.

Efter kampen var Klopp tilfreds med opgøret, men der var også ærgrelse at spore hos tyskeren over, at man ikke var i fuld kontrol og gav chancer væk.

- Det var en meget svær kamp. Vi var ikke i kontrol nok til at holde dem fra at skabe muligheder. Vi scorede vores mål, som var på et flot kontraangreb.

- Vi spillede godt i forskellige faser. Vi mistede nogle bolde, vi ikke skulle have tabt. Vi havde nogle gode kontraangreb.

- Vi bad selv om udligningen. Det var ikke en overraskelse, de fik målet. Det vigtigste var, at vi blev i kampen. Anden halvleg blev meget bedre. Vi scorede super mål. Især det andet mål. Jeg kan ikke vente med at se målet igen. Det tredje mål var en topdødbold. Vi forsvarede deres dødbolde godt. Alle ved, hvor gode de er på dødbolde. Joel Matip havde en stor præstation igen, lød det fra Klopp under pressekonferencen efter kampen.

Liverpools næste kamp er mod Leicester i EFL Cuppen. Dernæst venter et topopgør i London mod Tottenham.