Daniel Ehmsen

Officielt: Arsenal skriver lang kontrakt med kæmpe stjerne

Arsenal har sikret sig en af de største stjerner på sin position.
Der har længe floreret rygter om Arsenal, og Martin Ødegaard nærmede sig en ny aftale. Nu kan The Athletic-journalisten David Ornstein breake, at Martin Ødegaard har underskrevet en ny 5-årig aftale med Arsenal.

Ornstein melder yderligere, at Ødegaard vil komme til at blive Arsenals bedst betalte efter forlængelsen. Der har været stor interesse for Ødegaard blandt de største klubber i Europa, men den 24-årige nordmand ønskede at blive i Arsenal.

David Ornstein fortæller til sidst, at det er Arsenals direktør, Josh Kroenke, der har været foregangsmand i aftalen. At få landet en aftale med klubbens anfører har været af højeste prioritet for Kroenke.

Ødegaard er bredt anerkendt for at være en af de absolut bedste på sin position i Premier League. I sidste sæson levede den norske landsholdsspiller sin hidtil bedste sæson for Arsenal, da han lavede hele 15 mål og syv assists i Premier League.

Martin Ødegaard kom til Arsenal i 2021 fra Real Madrid. Arsenal betalte i sin tid 260 millioner kroner for at hente ham til London.

Martin Ødegaard udtaler følgende om sin kontraktforlængelse:

- Jeg er spændt på, hvad der kommer her. Jeg har fundet et sted, hvor jeg virkelig kan bosætte mig og kalde mit hjem.

- I Arsenal, siden den første dag, har jeg haft det fantastisk, og det er helt sikkert mit hjem.