Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Krisen lurer i United: Ten Hag er ved at miste omklædningsrummet

Manchester United-træner, Erik ten Hag, er i øjeblikket en presset mand. Nu skulle hollænderen angiveligt være tæt på at miste omklædningsrummet.
Det kører ikke for Manchester United lige i øjeblikket. Den engelske storklub befinder sig på nuværende tidspunkt helt nede på 13. pladsen i Premier League, efter blot at have hentet seks point i de første fem kampe.

Også uden for banen har United problemer, da Antony ikke er en del af førsteholdstruppen på grund af anklagerne, som cirkulerer mod ham i Brasilien, mens Jadan Sancho er udeladt af truppen på grund af disciplinære årsager.

De dårlige resultater har blandt andet fået United-træner, Erik ten Hag, til at udtale, at han føler sig under pres. Nu ser det dog ud til, at United-træneren kan blive en endnu mere presset mand.

Mediet Football Insider skriver i hvert fald, at kilder tæt på klubben fortæller, at der er en følelse af, at Erik ten Hag er ved at miste omklædningsrummet.

Mediet skriver yderligere, at nogle af klubbens stjerner angiveligt i stigende grad er begyndt at have mistillid til Erik ten Hag, og er begyndt at tvivle på, hvorvidt træneren kan få det bedste ud af spillerne.

Erik ten Hag og Manchester United får chancen for at rette en smule op på den dårlige sæsonstart, når klubben onsdag aften møder Bayern München på udebane i første spillerunde af Champions League-gruppespillet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER