Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Barca forbereder sig på fremtiden: Denne spiller kan være Lewandowskis afløser

Robert Lewandowski er efterhånden blevet 35 år, og derfor leder Barcelona nu angiveligt allerede efter polakkens afløser.
FC Barcelona har i øjeblikket en farlig offensiv, hvilket har resulteret i 13 mål i de seneste fire kampe.

De forsvarende spanske mestre er efterhånden dækket godt ind på de forskellige offensive positioner, men på trods af det, er klubben fortsat på udkig efter offensive forstærkninger til truppen.

Ifølge mediet Fichajes skulle Barcelona være interesseret i den svenske angriber, Alexander Isak, der på nuværende tidspunkt er på kontrakt i Newcastle United. Mediet skriver yderligere, at Xavi er stor fan af svenskeren, og at han har bedt ledelsen i Barcelona om at undersøge muligheden for at hente angriberen.

Alexander Isak skulle efter sigende være udset som Robert Lewandowskis efterfølger, når den 35-årige polak ikke kan levere det samme målantal, som angriberen kan på nuværende tidspunkt.

Fichajes skriver desuden, at Newcastle skulle have et prisskilt på Isak på omkring 525 millioner kroner. Det kan derfor blive udfordrende for Barcelona at hente angriberen til klubben, da det ikke er nogen hemmelighed, at den spanske storklub har problemer med økonomien i disse år.

Alexander Isak, som har kontrakt med Newcastle indtil 2028, har indtil videre spillet 31 kampe for Premier League-klubben, og her er det blevet til 12 mål samt tre oplæg.

Den 23-årige angriber har tidligere spillet i Spanien, da Isak fra 2019 til 2022 tørnede ud for Real Sociedad.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER