Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Lørdagens engelske rygter

Liverpool søger desperat forstærkninger, Arsenal vil sælge ud. Læs om dette og meget mere nedenfor.
Manchester United har puttet Ryan Bertrand på klubbens ønskeliste. Den 34-årige venstreback har ingen kontrakt. United leder efter forstærkninger, efter Luke Shaw er blevet skadet. (Express)

Crystal Palace vil forlange 608 millioner kroner for både Eberechi Eze og Cheick Doucore denne sommer. (Evening Standard)

Liverpool forsøger at sikre sig et indkøb af den ecuadorianske Bayer Leverkusen-forsvarsspiller, Piero Hincapie. (FourFourTwo)

Liverpool er desperate for at hente en ny midterforsvarer og en central midtbanespiller, før transfervinduet lukker i næste uge. (Football Insider)

Arsenal er parat til at sælge ni spillere for at rejse 870 millioner og balancere økonomien, før transfervinduet lukker d. 1. september. (Mirror)

Nottingham Forest er interesseret i Trevoh Chalobah, men Chelsea-forsvarsspilleren er ikke interesseret i et skifte til City Ground. (Football Insider)

Chalobah ser ud til at vente på, at et skifte til Bayern München materialiserer sig. Den tyske klub ser ham som en mulig afløser for Benjamin Pavard. (Sky Sport Germany)

Everton er tæt på at lukke en handel værd 223 millioner kroner for Udinese-angriber Beto. (Tuttomercatoweb)

Tottenham er en af klubberne, der er blevet informeret om Al-Ittihad-spilleren Jotas tilgængelighed, efter han kun har været i Saudi-Arabien i to måneder. (90min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER