Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Liverpool er desperat på jagt efter midtbaneforstærkninger, og Bernardo Silva er tæt på forlængelse i City. Læs om det og meget mere i torsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Liverpool har sat jagten intenst ind på alternativer til den defensive midtbane, efter at de ikke formåede at hente hverken Romeo Lavia eller Moises Caicedo. De vil nu i stedet gøre en indsats for at købe 23-årige Cheick Doucoure fra Crystal Palace. (Independent)


Liverpool vil i det hele taget forsøge at skabe mere bredde på midtbanen, og det forventes, at de vil betale knap 121 millioner kroner for Stuttgarts 30-årige japanske midtbanespiller Wataru Endo. (Athletic)

Derudover har Liverpool også genoplivet deres interesse i Bayern Münchens 21-årige hollandske stortalent Ryan Gravenberch. (Mail)

West Ham ser på muligheden for at hente den 30-årige midtbanespiller Jesse Lingard. Englænderen er for nyligt blevet klubløs efter hans kontraktudløb hos Nottingham Forest. (Sky Sports)

Bernardo Silva som har været rygtet kraftigt væk fra Manchester City denne sommer, står nu i stedet over for en kontraktforlængelse. Den 29-årige portugisiske offensivspiller får angiveligt indarbejdet en frikøbsklausul i kontrakten på 319 millioner kroner, der vil gælde fra sommeren 2024. (El Chiringuito TV)

Chelsea er villige til at sælge deres 18-årige forsvarsspiller og engelske U21-landsholdsspiller Lewis Hall. Salgsprisen skulle være 261 millioner kroner, og Newcastle har udvist interesse i den unge forsvarsspiller. (Telegraph)


West Ham intensiverer jagten på en ny forsvarsprofil, efter at de mistede tålmodigheden med Manchester United i forhandlingerne om Harry Maguire. De har kig på Stuttgarts 25-årige græker Konstantinos Mavropanos samt Bayer Leverkusens 23-årige ivorianer Odilon Kossounou. Derudover er de interesserede i Montpelliers 20-årige franske angriber Elye Wahi. (Guardian)

Liverpool er også interesserede i Aston Villas 23-årige franske midtbanespiller Boubacar Kamara, men Villa-manager Unai Emery vil dog meget gerne beholde ham. (Foot Mercato)

Manchester United er villige til at lade deres 29-årige ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly forlade klubben gratis denne sommer, og Fulham skulle være interesserede i ham. (RMC Sport)

Bournemouths interesse i Leeds Uniteds 24-årige amerikanske midtbanespiller Tyler Adams er aftaget. (Athletic)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik