Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

West Hams tålmodighed i forhold til et køb af Harry Maguire daler, Romeo Lavia håber på et skifte til Chelsea, og Newcastle jagter backforstærkninger. Få tirsdagens engelske rygter her.
West Ham overvejer at trække sig i kampen om Manchester Uniteds 30-årige forsvarsreserve Harry Maguire, da de mener, at forhandlingerne har trukket i langdrag. (Telegraph)

Hvis West Ham skulle opgive at købe Maguire, vil deres manager David Moyes i stedet rette interessen imod to centrale forsvarsspillere fra Bayer Leverkusen. Det drejer sig om den 27-årige tysker Jonathan Tah samt den 22-årige ivorianer Odilson Kossounou. (Guardian)

West Ham vil erstatte Lucas Paqueta med Ajax’ dynamiske midtbanespiller Mohammed Kudus, hvis Paqueta skulle ryge til Manchester City. ”The Hammers” vil kunne finansiere handlen af 23-årige Kudus, hvis salget af 25-årige Paqueta bliver en realitet. (Talksport)

Romeo Lavia ønsker at skifte til Chelsea fremfor Liverpool. Det er på trods af, at Liverpool egentlig er blevet enige med den 19-årige belgiers klub Southampton om en transfersum på 520 millioner kroner. (Sky Sports)

Chelsea overvejer desuden fortsat at købe Crystal Palaces kantspiller og franske U21-landsholdsspiller Michael Olise. (Football.London)

Både Crystal Palace og Everton er interesserede i Southamptons 33-årige engelske målmand Alex McCarthy. Keeperen har også været i dialog med PL-oprykkerne Luton, men forhandlingerne gik i vasken. (Standard)

Everton har fået den 19-årige engelske angriber Malik Mothersille til prøvetræning, efter at den unge angriber ikke lykkedes med at skrive en ny kontrakt hos Chelsea. (Athletic)

Tottenham har udset sig en erstatning for Harry Kane i belgiske Gent i form af deres 21-årige nigerianske angriber Gift Orban. (Football Insider)

Nottingham Forest har genetableret en dialog med deres tidligere rekrutteringschef George Syrianos, som klubben ellers skilte sig af med i sidste sæson. (Athletic)

Newcastle har igen henvendt sig til Arsenal for at forhøre sig omkring muligheden for at hente deres 26-årige skotske back Kieran Tierney. Arsenals prissætning af ham på cirka 260 millioner kroner bliver dog muligvis vurderet for høj af Newcastle. (Newcastle Chronicle)

Newcastle-manageren Eddie Howe er dog også interesseret i Chelseas 25-årige spanske forsvarsreserve Marc Cucurella. (Telegraph)

Den 30-årige engelske midtbanespiller Jesse Lingard kan måske være på vej tilbage til West Ham. Det er på trods af, at han aktuelt træner med hos Serie A-topholdet Inter. Men Lingard foretrækker angiveligt at spille i Premier League. (Express)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER