Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Transfersagaen omkring Moises Caicedo ser ud til at finde sin afslutning, Newcastle kigger på venstreback hos PL-konkurrenter, og Tottenhams jagt på en erstatning for Kane er i gang. Få mandagens engelske rygter her.
Det tyder på, at Chelsea endelig har vundet kampen om Moises Caicedos underskrift. ”The Blues” har duelleret med Liverpool omkring den 21-årige ecuadorianske midtbanespiller, som får foretaget lægetjek i London denne mandag, hvorefter han kan kalde sig Chelsea-spiller. (Talksport)

Newcastle er på jagt efter en ny venstreback, og her vil de forsøge at indgå en låneaftale med enten den 26-årige skotte Kieran Tierney fra Arsenal eller Chelseas 25-årige spanske backreserve Marc Cucurella. (Telegraph)

Tottenham er på en intensiv jagt efter en erstatning til Harry Kane på angrebspositionen, og overvejer nu også at gå efter den eftertragtede 22-årige amerikanske angriber Folarin Balogun, som spiller hos rivalerne Arsenal. (Gazetta dello Sport)

Manchester United overvejer at gå efter Evertons 21-årige belgiske midtbaneprofil Amadou Onana, og venter i øjeblikket på en prissætning fra Merseyside-mandskabet. (Mail)

Anthony Martial skal afholde samtaler med Manchester United omkring sin fremtidssituation. West Ham er iblandt en af tre klubber, som er interesseret i at tilknytte den 27-årige franske angriber. (Mirror)

Kyle Walker ser ud til at blive i Manchester City trods varme rygter om et skifte til de tyske mestre fra Bayern München. Den løbestærke 33-årige højreback skriver angiveligt under på en ny kontrakt med City i løbet af denne uge. (Fabrizio Romano)

Manchester City overvejer at gå efter den 21-årige midtbanespiller Michael Olise fra Crystal Palace, hvis de ikke formår at hente 25-årige Lucas Paqueta i West Ham. (Football Insider)

Liverpool og Chelsea kæmper fortsat om den defensive midtbanespiller Romeo Lavia, og førstnævnte skulle være klar til at matche Chelseas bud på 475 millioner kroner for det 19-årige talent fra Southampton. (Talksport)

Der er blevet sået tvivl om Eric Diers fremtid i Tottenham, efter at den 29-årige engelske defensivspiller end ikke var udtaget til truppen af klubbens nye manager Ange Postecoglou i Spurs’ 2-2-deler imod Brentford i går. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER