Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Vil I sælge Liverpool-fans? Kæmpe bud på Mo Salah på vej til Liverpool

Endnu en Liverpool-stjerne kan meget uventet forlade klubben.
Først var det Jordan Henderson og siden hen Fabinho, der vinkede farvel til sine holdkammerater i Liverpool for at drage mod varmere himmelstrøg og en større pose penge i Saudi-Arabien.

De to spillere var ikke nogen, man i Liverpool kredse havde regnet med at sælge, men da gode bud kom ind af døren, valgte man alligevel at tage afsted, og det samme kan ske med endnu en stjerne.

Den saudiarabiske klub Al-Ittihad, som blandt andet huserer Karim Benzema, N’golo Kanté, og senest den nu tidligere Liverpool-spiller Fabinho, har nemlig forberedt et bud på den egyptiske stjerne Mohamed Salah.

Ifølge det arabiske medie Al Riyadiah, så har Al-Ittihad klargjort et tilbud til Salah, som vil indbringe ham over 1,3 milliarder kroner fordelt over en toårig periode. Mediet hævder yderligere, at buddet til Liverpool vil ligge på 447 millioner kroner for den 31-årige offensivspiller.

Mohamed Salahs agent, Ramy Abbas Issa, har her til formiddag skudt rygterne m et skifte til jorden. På mediet twitter skriver agenten følgende:

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER