Daniel Fisker

Atlético Madrid ”forfremmer” Højbjerg

Den danske midtbanemotor Pierre-Emile Højbjerg er efter sigende forfremmet til at stå øverst på ønskelisten hos Atlético Madrid.
Atlético Madrid har været på udkig efter en ny midtbanespiller i det meste af transfervinduet, og den spanske hovedstadsklub har tidligere vist interesse for Fiorentinas marokkanske midtbanedynamo Sofyan Amrabat.

Den snart 27-årige midtbanespiller gjorde en særdeles god figur under sidste års VM-slutrunde, hvor Marokko overraskede og nåede hele vejen til semifinalen.

”Los Rojiblancos” har overvejet flere midtbanemuligheder, men nu har det efter sigende virket afskrækkende, at Manchester United har optrappet jagten på Amrabat.

EPL Index mener at vide, at den spanske hovedstadsklub nu har skiftet fokus og placeret Pierre-Emilie Højbjerg øverst på deres ønskeliste.

Det lugtede af en mulig afsked med Tottenham, da ”The Spurs” placerede et prisskilt på knap 350 millioner kroner på den danske midtbanedynamo.

Premier League-eksperterne er dog overbevist om, at prisen nu kan forhandles ned i omegnen af 260 millioner kroner.

Højbjerg kostede i omegnen af det halve, da han i 2020 blev købt i Southampton, og siden har han spillet 145 kampe for ”The Spurs”.

I de seneste tre Premier League-sæsoner er det blevet til henholdsvis 35, 36 og 38 kampe for Højbjerg, men nu er udsigten til spilletid måske blevet mere sløret for danskerens vedkommende.

Tottenhams nye manager, Ange Postecoglou, har foreløbig reduceret danskeren til andetvalg på den defensive midtbane, hvor han hidtil har foretrukket Yves Bissouma.