Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Tottenham og Bayern München forhandler fortsat om Harry Kane, men prisen ser ud til at være det, som skiller parterne i øjeblikket. Læs om det og meget andet i tirsdagens engelske rygter.
Bayern München er klar til at smadre deres transferrekord på knap 592 millioner kroner for at sikre sig Harry Kane. (Sky Sports)

Tottenham og Bayern München har afholdt samtaler vedrørende Kane-handlen i London i går, og de skulle være i omegnen af 218 millioner kroner fra hinanden i forhold til, hvad transfersummen for den 30-årige englænder skal være. (Athletic)

Tottenham vil måske bruge pengene fra det potentielle Kane-salg på at forstærke defensiven. Her har de blikket rettet imod FC Barcelonas 26-årige ivorianske midtbanespiller Franck Kessie samt den 28-årige franske midtstopper Clement Lenglet, som var lejet til ”Spurs” sidste år. (Mundo Deportivo)

Derudover vil indtægterne fra et salg af Kane også kunne give Tottenham mulighed for at gå efter Nottingham Forests 22-årige walisiske angriber Brennan Johnson, som klubben har værdisat til 435 millioner kroner. (Mail)

Chelsea har forlænget kontrakten med deres 20-årige forsvarsspiller Levi Colwill, som har skrevet under på en seksårig aftale. (Guardian)

Liverpool er klar til at hæve deres bud på Romeo Lavia, som længe har været et stort midtbaneemne hos ”The Reds.” Southampton vil have 435 millioner kroner for den 19-årige belgier, som både Chelsea og Manchester United også stadig skulle have interesse i. (Mail)

Liverpool nærmer sig desuden enighed med det 16-årige midtbanetalent Trey Nyoni fra Leicester. (Mirror)

West Ham overvejer at trække sig i deres jagt på Southamptons 28-årige midtbaneprofil James Ward-Prowse, efter at ”The Hammers” har fået afvist deres andet bud på ham. Southampton forlanger angiveligt 348 millioner kroner. (Guardian)

Arsenal kommer muligvis til at skille sig af med to breddespillere. Burnley er i dialog med ”The Gunners” omkring en sæsonlang låneaftale af deres 23-årige belgiske midtbanespiller Albert Sambi Lokonga. Derudover er Sheffield United interesseret i deres 24-årige amerikanske forsvarsspiller Auston Trusty. (Telegraph)

Chelsea har indledt samtaler med Brighton omkring muligheden for at købe deres 25-årige spanske keeper Robert Sanchez. (Talksport)

Brighton skulle dog ikke have givet svar på Chelseas indledende bud på Sanchez. (Athletic)

Everton, Wolves og Bournemouth har alle set sig varme på Southamptons 27-årige skotske angriber Che Adams. (Football Insider)

Nottingham Forest vil have fat i Rosario Centrals 19-årige argentinske angriber Alejo Veliz, men får formentlig konkurrence om ham fra AC Milan. (Sky Italia)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER