Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Manchester United forsøger at få midtbanen på plads, Mohammed Kudus nævnes igen hos flere Premier League-klubber, og Chelsea overvejer at gå efter Liverpool-midtbaneemne. Her følger fredagens engelske rygter.
Manchester United har stadig gang i dialogen med Fiorentinas 26-årige marokkanske defensive midtbanespiller Sofyan Amrabat. Samtidigt arbejder de på at sælge deres 30-årige brasilianske midtbanespiller Fred for at skabe plads til Ambrabat i truppen. (90min)

Chelsea led et knæk på transfermarkedet, da de ikke lykkedes med at lokke den 29-årige argentinske offensivspiller Paulo Dybala til London. I stedet tyder det på, at Dybala vil forlænge sin kontrakt hos AS Roma. (Tuttomercatoweb)

Ajax’ offensive midbaneprofil Mohammed Kudus har været et varmt navn hos flere Premier League-klubber. Den 22-årige ghaneser har i den forbindelse udtrykt, at han ville foretrække et skifte til Arsenal fremfor Chelsea. (Football Transfers)

Chelsea har fået afvist et bud på 208 millioner kroner for Montpelliers 20-årige franske angrebstalent Elye Wahi. (Standard)

Desuden overvejer ”The Blues” nu at gå efter det 19-årige Liverpool-midtbaneemne Romeo Lavia fra Southampton, da de kæmper med at hente Moises Caicedo i Brighton. Senest fik Chelsea afvist et bud på 695 millioner kroner for ecuadorianeren. (Athletic)

Fulham har budt lidt under 35 millioner kroner for Chelseas 22-årige engelske kantspiller Callum Hudson-Odoi. (Fabrizio Romano)

Den tidligere Aston Villa-midtbanespiller Arjan Raikhy på 20 år er tæt på at skrive under på en aftale hos Leicester. (Sky Sports)

Den franske storklub Lyon har forhørt sig på muligheden for at hente Southamptons 26-årige kroatiske forsvarsspiller Duje Caleta-Car. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER