Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Romano: Chelsea med kæmpe bud - byder 695 millioner kroner for stjernespiller

Todd Boehly viser endnu engang, at han er ejer af en kæmpe pengepung.
En transfersaga uden ende. Sådan ser det i øjeblikket ud til at være med Brightons 21-årige Moisés Caicedo. Den defensive midtbanespiller har i umindelige tider været rygtet væk fra den engelske sydkyst, men på trods af massiv interesse og flere bud, så er det endnu ikke lykkedes for Chelsea at lande en aftale med Brighton omkring deres stjerne.

Chelsea giver dog ikke op uden kamp, og derfor har London-klubben ifølge Fabrizio Romano budt 695 millioner kroner for Caicedo. Det har dog ikke taget længe for Brighton, før de kunne vende tilbage med et svar til Todd Bohley og resten af Chelsea. Buddet er nok engang blevet afvist, og derfor må Chelsea endnu engang komme med et bedre bud, hvis Caicedo skal have Stamford Bridge som hjemmebane i næste sæson.

Romano beretter yderligere, at forhandlingerne mellem de to klubber kommer til at fortsætte, men at der ikke er nogen aftale på plads på nuværende tidspunkt. Som tidligere skrevet, så har Chelsea i længere tid været enig med Caicedo om de personlige vilkår, så en handel afhænger kun af, om de to klubber kan blive enige om den endelige pris.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER