Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Journalist: N’golo Kanté får tilbud fra Saudi-Arabien

Vi ser flere og flere rygter med ældre spillere der får tilbud fra udlandet, tidligere var det specielt MLS der lokkede, men nu er Saudi Arabien kommet ind i billedet, med løntilbud der er helt absurde.
Ifølge den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, så skulle Saudi Arabien have sendt et hold til London, for at prøve at overbevise N’golo Kanté om at skifte til enten Al Ittihad eller Al Nassr. Spilleren har selv valget om hvilken af klubberne, da Saudi Arabiens "regering" ejer begge klubber.

Ifølge Fabrizio skulle N’golo dog være mere interesseret i en ny kontrakt med Chelsea og de to parter var angiveligt tæt på at nå til enighed i marts, men der er intet nyt endnu. Kontrakttilbuddet fra Saudi Arabien skulle angiveligt lyde på omkring 750 millioner kroner om året.

I de seneste par måneder har vi set mange store spillere rygtet væk fra Europa og til mellemøsten med løntilbud der er helt absurde. Nu har vi også hørt om Karim Benzema der angiveligt skulle være på vej derned også, sammen med Messi angiveligt også skulle have overvejet det.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER