Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Here we go: Første sommersigning på plads for Liverpool

Fabrizio Romano er kommet med sit velkendte “here we go”, hvilket betyder at Liverpool har sikret sig den første forstærkning i transfervinduet.
Jürgen Klopp fortalte mod afslutningen af den netop afsluttede sæson, at han ville få travlt det næste stykke tid, selvom Liverpool ikke havde flere kampe. Det må man så sandelig sige, at han, den nye sportsdirektør og resten af ledelsen har haft.

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano er nemlig for kort tid kommet med sine tre gyldne ord “here we go”, som betyder, at en handel er i hus. Den første signing Liverpool kommer til at lave, er den argentinske verdensmester Alexis Mac Allister. Der har længe været rygter om Liverpools interesse i den 24-årige midtbanespiller, og nu skulle alle parter være noget til enighed.

Ifølge Romano, så har Mac Allister og Liverpool indgået en aftale, som løber indtil sommeren 2028. Liverpool kommer til at aktivere Mac Alister's frikøbsklausul i Brighton. Der har været skrevet at den både lyder på 600 og 520 millioner kroner, men ifølge Romano, så er prisen markant lavere.

Efter handlen med Brighton, så retter Liverpool fokus mod at hente yderligere forstærkninger til midtbanen. Her har man allerede taget kontakt til agenterne for Manu Koné og Kephren Thuram. Derudover holder man også et godt øje med Celta Vigo-spilleren Gabri Veiga, som seneste gjorde sig flot bemærket ved at slutte sæsonen af med to mål imod FC Barcelona. Der er dog intet konkret endnu mellem Liverpool og Veiga endnu. Sådan lyder analysen fra Fabrizio Romano.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER