O. Buch (3), W. Abou Ali (37)
M. Lindberg (28), X M. Lindberg (51), M. Lindberg (84), M. Fredslund (90)
Daniel Solving

Hvidovre er ekstremt tæt på Superliga-fodbold efter 26 års fravær

Hvidovre er utrolig tæt på at rykke op i 3F Superligaen, efter at have vendt et nederlag til sejr mod Vendsyssel i målrig kamp.
Hvidovres opgave var enkelt. En sejr ville sende dem ekstremt tæt på en oprykning til 3F Superligaen, og den leverede de også i de døende sekunder, hvor Magnus Fredslund blev helten for Hvidovre i en dramatisk afslutning.

Lørdag eftermiddag skulle de to tropper mødes i, hvad der viste sig at blive et målrigt opgør. Hvidovre kom dårligt fra start og var bagud 1-0 efter tre minutter på en scoring af Oscar Buch. Der ventede Hvidovre en kæmpe opgave, da tre point skulle på kontoen.

Gæsterne pressede på og efter 28-minutters spil kunne Lindberg sætte bolden i kassen, og dermed udligne. Dog skulle Lindberg vise sig at få en rolle på godt og ondt i eftermiddags-kampen.

Med en pausestilling på 2-1 til hjemmeholdet, ventede der Hvidovre 45 min, hvor de skulle ud og angribe kampen. Igen kom Lindberg i fokus, da Hvidovre efter 51 minutter fik tilkæmpet sig et straffespark, som Lindberg ikke kunne eksekvere.

Som kampen skred frem lignede Vendsyssel et hold som vil løbe afsted med sejren, da de formåede at stå imod Hvidovres pres, og endda skabe et par gode muligheder i gæsternes ende.

Hvidovre lignede for alvor et hold som ville få gummiben i oprykningskampen, indtil Hvidovre-topscoren, Lindberg, igen viste sig frem og fik sparket bolden vigtigt i kassen, efter en cutback-aflevering fra lejesvenden, Andreas Pyndt, i det 84. minut.

Hvidovre jagtede ihærdigt sejren i de døende minutter, hvor tre point kunne sende dem utrolig tæt på Superliga-fodbold. Et hjørnespark i kampens sidste aktion resulterede i en nedfaldsbold, som Hvidovres, Magnus Fredslund, kunne banke i kassen og euforien var ekstrem. Hvidovres sæson kulminerede i de døende sekunder, da klubben sikrede sig de tre point i en livsvigtig kamp om oprykning.

Resultatet betyder, at Hvidovre ligner det andet oprykkerhold fra NordicBet-ligaen, da Sønderjyske uagtet deres resultat mod Næstved, ville være tre point efter hovedstads-klubben i sidste spillerunde, hvor Hvidovres målscore er markant bedre end Sønderjyskes.