Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Hvem vil Inter helst møde i finalen?

I går spillede Inter sig videre fra Champions League-semifinalerne - hvem vil de helst møde i finalen?
Inter har haft en ganske godkendt sæson - specielt når man ser på deres præstationer i Champions League, hvor de meget overraskende er på vej til finalen. I Serie A har præstationerne ikke altid være, hvad de sikkert havde ønsket sig før sæsonstarten. Napoli vandt som bekendt det italienske mesterskab, og Inter ligger i øjeblikket på en tredjeplads med muligheden for at indtage andenpladsen, da der stadig er tre kampe tilbage.

Det største fokus vil dog for Inters vedkommende utvivlsomt ligge på Champions League - en turnering, de ikke har vundet siden 2010 med Jose Mourinho som cheftræner. Spørgsmålet er så bare, hvem vil de helst møde i finalen? Real Madrid eller Manchester City? Det svarer den tidligere Inter-spiller og nuværende vicepræsident for klubben, Javier Zanetti, på i et interview forud for aftenens sidste Champions League-semifinale:

- Nu må vi vente og se, hvem modstanderen bliver i morgen, men det er allerede meget at være nået hertil. Jeg vil gerne undgå Real Madrid, da denne turnering er som skabt til dem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER