Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Juventus-ikon annoncerer karrierestop

Det 36-årige forsvarsikon Leonardo Bonucci indstiller fodboldkarrieren i 2024.
- Når jeg går på pension om et år, vil en forsvarsæra være ovre. Jeg er virkelig stolt af alt, hvad jeg har opnået i Juventus.

Sådan lyder ordene fra den 36-årige Juventus-forsvarsspiller Leonardo Bonucci ifølge et tweet fra transferjournalisten Fabrizio Romano. Bonucci har i en lang årrække ageret den ene af to krumtapper i forsvaret hos Juventus samt på det italienske landshold.

Bonucci har haft et langt og succesfuldt samarbejde med et andet Juventus-forsvarsikon. 38-årige Giorgio Chiellini som sidste sommer drog til MLS-mandskabet Los Angeles FC. Bonucci skulle dog altså nu i stedet vælge at lægge støvlerne på hylden i Juventus.

Bonucci vil i så fald efterlade sig en mindeværdig karriere hos Juventus, som han foruden en enkelt afstikker til AC Milan i 2017/18-sæsonen, har repræsenteret siden 2010.

Bonucci har i den lange årrække været en solid mand i forsvaret hos Juve men ikke mindst også på det italienske landshold, som han tilmed scorede for i EM-finaletriumfen i 2021. I denne sæson har spilletiden dog været mere sparsom både på grund af skader og et dalende niveau.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER