Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Emil Sinkjær

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Arsenal er klar til at tilbyde West Ham et rekordstort beløb for den 24-årige engelske midtbanespiller Declan Rice, mens den schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka, kan være blandt de spillere, der sælges af The Gunners. (Mail)


Brightons 21-årige Ecuador-midtbanespiller Moises Caicedo er et vigtigt mål for Arsenal, da de planlægger at starte tidligt ud på sommerens transfermarked. (Sky Sports)

Napolis sydkoreanske forsvarsspiller Kim Min-jae, har accepteret at slutte sig til Manchester United denne sommer, efter at de blev enige om at betale hans frikøbsklausul. (Mirror)

Brightons 24-årige argentinske midtbanespiller Alexis Mac Allister, der har været sat i forbindelse med Liverpool og Manchester United, ønsker at slutte sig til en Champions League-klub. (Athletic)

Den kommende nye Chelsea-manager Mauricio Pochettino er klar til at holde samtaler med den 24-årige engelske midtbanespiller Mason Mount om at forlænge sin kontrakt, der udløber i 2024. (Fodbold Insider)

Chelsea vil have Napolis 24-årige nigerianske angriber Victor Osimhen som en del af Pochettinos sommergenopbygning. (Guardian)


Crystal Palace-manager Roy Hodgson er tæt på at underskrive en ny etårig kontrakt. (The Sun)

Southamptons 28-årige engelske midtbanespiller James Ward-Prowse har ikke en nedrykningsklausul i sin kontrakt, men klubben forventer bud. Aston Villa, West Ham og Tottenham har udtrykt interesse. (Mail)

Newcastle Uniteds interesse i RB Leipzigs 22-årige ungarske midtbanespiller Dominik Szoboszlai, er intensiveret, men der har ikke været kontakt mellem klubberne. (Sky Sports Germany)

Newcastle er interesseret i Chelseas 23-årige engelske midtbanespiller Conor Gallagher og får konkurrence fra Tottenham om Leicesters engelske midtbanespiller James Maddison. (Mail)

Manchester Uniteds engelske forsvarsspillere Phil Jones og Axel Tuanzebe forventes at blive frigivet til sommer. (Manchester Evening News)

Manchester United overvejer et skifte for Borussia Dortmunds 25-årige schweiziske målmand Gregor Kobel, selvom den tyske klub har til hensigt at tilbyde ham en ny kontrakt. (Independent)

West Ham holder øje med Valencias 20-årige amerikanske midtbanespiller Yunus Musah. (Mail)

Brentford keeper David Raya, er tæt på toppen af Tottenhams transferliste, hvor franskmanden Hugo Lloris, forventes at forlade klubben til sommer. (Telegraph)

Brentford kunne underskrive Freiburgs 29-årige hollandske målmand Mark Flekken. (Sport1)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik