Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Chelseas trupoprydning er i gang, Arsenal forhandler med Saka, og de Gea ser ud til at blive i Manchester United. Læs alle onsdagens engelske rygter her.
Chelsea håber på at deres potentielle aftale om at gøre Mauricio Pochettino til deres nye manager, vil gøre det lettere at overbevise deres 32-årige franske midtbaneanker N’Golo Kante om at forlænge sin kontrakt. (Telegraph)

Chelsea er desuden klar til at tilbyde Atletico Madrid både deres 33-årige gabonesiske angriber Pierre-Emerick Aubameyang samt deres 24-årige spanske venstreback Marc Cucurella som en del af en handel, der kan gøre den 23-årige portugisiske angriber Joao Felix’ låneophold hos ”The Blues” til en permanent aftale. (Standard)

Manchester United vil tage kampen op med Arsenal og Chelsea, der begge har set sig varme på 24-årige Declan Rice. Uniteds interesse i den defensive midtbanespiller fra West Ham skulle være opstået efter, at han præsterede godt i weekendens kamp imod dem. (Sun)

West Ham er omvendt interesserede i den 24-årige svenske Coventry City-angriber Viktor Gyokeres. (Mirror)

Arsenal håber på, at deres lokale offensive stjerne Bukayo Saka vil underskrive et nyt femårigt kontrakttilbud, der vil indbringe den 21-årige engelske kantspiller 2,5 millioner kroner ugentligt. (TalkSPORT)

Liverpool er i fremskredne forhandlinger med tyske Jörg Schmadtke om at blive klubbens nye sportsdirektør. (Mail)

Evertons 30-årige midtbaneprofil Abdoulaye Doucoure er i tvivl om, hvorvidt han ønsker at blive i klubben efter sommer, hvor hans kontrakt udløber. Den 30-årige malier har dog mulighed for at forlænge sin kontrakt med yderligere et år. (Daily Mail)

Fulham-manageren Marco Silva har en frigivelsesklausul på 51 millioner kroner i sin kontrakt, og denne overvejer West Ham at indløse, hvis de beslutter sig for at fyre deres nuværende manager David Moyes ved sæsonafslutningen. (Mail)

David de Gea har accepteret en lønnedgang hos Manchester United i en ny kontrakt, men der skulle ikke være garanti for, at United vil satse på den 32-årige spanske målmand som førstevalg. (Telegraph)

37-årige James Milner afviste et tilbud fra Everton, da den garvede midtbanemotor hellere ville til Brighton efter hans kontraktudløb hos Liverpool denne sommer. (Football Insider)

Valerien Ismael der tidligere har været manager i både West Brom og Barnsley, skulle være i seriøs dialog med Watford omkring at blive deres nye mand i managersædet. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER